Slim-op-gewicht-met-Carol
carola-powered-by-carola foto

Wat is het
PS. food & lifestyle programma?

PS. is een door diรซtisten ontwikkeld programma dat je volgt onder persoonlijke begeleiding van een PS. food & lifestylevoedingscoach.
Met PS. werk je toe naar een gezonde levensstijl en het vinden van de juiste balans. Geen onmogelijk dieet, maar lekkere en smakelijke gerechten.
Een eetpatroon wat gemakkelijk te volgen is. Het resultaat op de lange termijn vinden wij enorm belangrijk. Bij PS. sta je er daarom niet alleen voor.
Samen met je voedingscoach investeer je in een gezond leefpatroon en verander je jouw eetpatroon definitief. Samen op weg naar een vitaler en zelfverzekerder leven dat je kunt vasthouden!

Re-boost pakket_psfl_2023
Re-boostpakket_flatlay_2023

Heb je de teugels een beetje laten vieren de afgelopen tijd?

Onder mijn begeleiding ben jij met dit Re-boost pakket in twee weken weer back on track! ๐Ÿคฉ๐Ÿ’ช๐Ÿผย Ik geef je graag dat duwtje in de rug om te herpakken en vol te houden.

๐—›๐—ฒ๐˜ ๐—ฝ๐—ฎ๐—ธ๐—ธ๐—ฒ๐˜ ๐—ฏ๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฎ๐˜:

  • 14 PS. food & lifestyle dagdoosjes
  • 2 weekmenuโ€™s en 14 recepten
  • Duidelijke uitleg en aanvullende tips
  • Handige boodschappenlijstjes
  • Benodigde supplementen

#herpakken #backontrack #afvallen #afslanken #vermageren #voedingscoach #dietist #koolhydraatarm #eiwitrijk #koolhydraatarmerecepten #recepten #kha #lowcarb #proteinrich #lekkererecepten #gezondafvallen #psfoodandlifestyle

Ben je klaar voor een frisse start?

Ik geloof dat het niet draait om minder eten, maar anders: minder koolhydraten en meer eiwitten. Het starterspakket maakt beginnen met het PS. food & lifestyle programma heel makkelijk!

Starterspakket_psfl_2023

Dit kun je verwachten:

๐Ÿ“ฆ 7 Dagdoosjes vol met heerlijke producten voor een week.

๐Ÿ“– Een brochure boordevol informatie en tips om het programma optimaal te volgen.

๐Ÿฝ๏ธ Een handig weekmenu voor inspiratie en variatie.

๐Ÿ›’ย En zelfs een bijbehorend boodschappenlijstje voor ultiem gemak!Je hoeft het niet alleen te doen. Ik bied je alle handvatten die je nodig hebt voor een succesvolle start.ย ๐Ÿ’ช๐Ÿผ

Dus, waar wacht je nog op? Plan nu een vrijblijvend kennismakingsgesprek! Samen gaan we voor een gezond gewicht dat blijft.

powered-by-carol-logo-png-1000px